Lite bandändringar..

9 december, 2011 § Lämna en kommentar

Inför den första Rock mot cancer konserten som skall äga rum nästa lördag 17/12 på Dick Turpin har vi blivit tvungna att ställa in både Thurneman och Marys Kids. Orsaken är helt godtagbar men jag kommer inte förklara den här och nu, både banden kommer att spela tillsammans vid ett annat tillfälle istället.

Men det gick lätt att hitta två band som ersättare för denna kväll så det kommer att bjudas på minst lika bra musik i alla fall denna kväll. Först ut denna kväll kommer det att bli gladpunkarna i Ohlsson har semester productions som består av fyra glada gubbar i varierande ålder som alltid bjuder på mycket bra shower blandat med skratt och ösig punk.

Efter dessa äldre herrar så kommer de något yngre tre grabbarna i Family X att spela sin ösiga rock n´roll, detta är som sagt tre grabbar som alltid bjuder på mycket energirika spelningar och man vet aldrig riktigt vad som kommer att hända på scenen förutom att det kommer att vara kvalité rakt igenom.

Så om ni inte redan har gjort det så boka in lördagen den 17/12 klockan 18.00 då vi startar upp den första av många spelningar under namnet Rock mot cancer.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lite bandändringar..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: