Om projektet

Detta är ett välgörenhetsprojekt till förmån för Cancerfonden.
Det kommer att arrangeras olika sorters konserter på olika ställen men där alla inkomster kommer att gå oavkortat till Cancerfonden.
Man kan stötta detta projekt genom att sätta in pengar eller genom att komma på konsertena och genom att hjälpa till att sprida detta till alla era vänner.Man kan sätta in pengar på följande sätt:

Klicka på denna länk för att komma till Rock mot cancer egna sida på cancerfondens hemsida: http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=6060 för att sätt in pengar genom din internetbank, ditt betalkort eller sms.

Fortlöpande info om spelningar och andra händelser kommer att komma på denna sida så fort något är bokat och klart.

Jag som ligger bakom detta projekt heter Peter Knutsson och gör detta helt privat för att på detta sätt i alla fall göra mitt för att stötta kampen mot cancer. Jag startade denna insamling när min mamma var cancersjuk för att det var ett bra sätt för mig att känna att jag gjorde något mer än bara stötta henne som son. Tyvärr förlorade hon sin kamp mot cancer den 28/3 2012. I Januri 2014 fick även min pappa cancer och pappa förlorade sin kamp den 27/3 2014 så nu gör jag detta i deras minne och för alla andra som drabbas av denna fruktansvärda sjukdom.

Har ni frågor eller vill hjälpa till på något sätt så kan ni maila till rockmotcancer@gmail.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: