Grym känsla som fler borde få uppleva!!

19 december, 2011 § Lämna en kommentar

Idag förde jag över alla de pengar som samlades in på lördagens konsert på Dick Turpin. Sammanlagt var det alltså 23310 kronor som kom in och jag måste erkänna att det var en grymt skön känsla att få över dessa pengar till Cancerfonden. Det är jag känsla som jag tycker att alla ska få uppleva, speciellt nu vid juletider. Så gå in på länken här på sidan för att se hur man gör för att sätta in pengar och upplev denna sköna känsla du med. Man kan sätta in hur mycket eller hur lite man vill, alla bidrag gör skillnad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Grym känsla som fler borde få uppleva!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: