Uppdatering

11 januari, 2012 § Lämna en kommentar

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här så nu tänkte jag att det vara dags att uppdatera alla intresserade om vad som är på gång.

Jag börjar med det som är viktigast för mig, nämligen morsan. Hon blev inlagd på sjukhus igen dagen innan julafton och hela familjen var där på julafton och lämnade klappar och hälsade på. Hon fick vara kvar lite mer än en vecka och fick komma hem och fira nyår hemma. Anledningen att hon blev inlagd var att de vill ha koll på henne när hon har feber som hon då hade. Synd att detta inträffade under just julen men skönt att de håller koll på henne samtidigt.

På själva insamlingsfronten så är det mycket på gång just nu, här följer en sammanfattad redovisning:

Själva ”hinken” står på Dick Turpin i väntan på nästa konsert och den fylls sakta men säkert på med bidrag. Hur mycket får jag reda på under nästa vecka då den ska tömmas inför nästa konsert som är på Black Sheep lördagen den 21/1.
Denna konsert så kommer fyra Black Sheep band att spela och alla entré kommer att gå till insamlingen, det kommer även att säljas lotter där man kan vinna fina priser och dessa pengar kommer också att gå till insamlingen. Det kostar endast 30 kronor entré och det är drogfritt så boka in denna lördag och kom och lyssna på Satans Töskör, Putikka, Tua & Markus och Stains of blue som alla är riktigt bra band.

Sedan planeras det fler konserter på Dick Turpin men dessa finns det inga datum för ännu men det finns gott om band som vill spela. Bland annat så ska ju vi självklart se till så att Marys Kids och Thurneman ska få spela som var tvungna att ställa in senast.

Sedan kommer det att bli en konsert med ett band som kommer att åter förenas för just denna konsert men vilka det är och när det blir får ni hålla utkik efter på denna sida.

Sedan är det två olika grupper av några äldre Black Sheepare som vill anordna egna konserter för att samla in pengar men det kommer det också mer info om framöver.

Det är väl det som är på gång just nu.

Tills vi hörs nästa gång så hoppas jag ni alla har det bra.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande UppdateringRock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: