Nytt datum och lite annat kul.

20 januari, 2012 § Lämna en kommentar

Nu så här dagen innan den andra konserten så har jag bokat in ett datum för nästa konsert. Den kommer att äga rum lördagen den 25 februari på Dick Turpin vilka som kommer att spela denna kväll är ännu inte helt klart men jag meddelar så fort jag vet. Det kommer i alla fall bjudas på bra musik, trevlig stämning en del kramar. Så boka nu in detta datum redan nu i era kalendrar.

Idag ska jag i alla fall börja jobba lite med filmen om min mor som även har fixat så att jag får filma och snacka lite med hennes läkare som har varit med under hela resans gång. Det ska bli riktigt intressant att få höra hans sida av denna historia. Sen att jag inte har en aning om hur jag ska lägga upp detta filmprojekt gör det hela ännu mer intressant.

Sist men inte minst så måste jag göra lite reklam för en grym blogg som igår skrev om mig och detta projekt, det är två fantastiska tjejer som har en skäggblogg som jag rekomenderar alla att spana in. För det är väldigt rolig läsning om män och deras skägg, så spana in den genom att klicka här

Hoppas vi ses imorgon på konserten.

//Peter .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nytt datum och lite annat kul.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: