Besök på Radiumhemmet.

1 februari, 2012 § 1 kommentar

Idag har jag varit med min mor på Radiumhemmet när hon besökt sin läkare och fått ett hjälp med att lägga om ett sår. Jag fick även chans att ensam få snacka lite med Doktor Tomas och filma hans syn på denna historia. Tomas har varit med mamma de senaste 11 åren av behandlingar och dylikt och kan det mesta om henne.

Det jag blir mest fascinerad av är att även här så bemöts min mor som hon vore en familjemedlem, alla läkare, syrror och andra kommer fram och kramar om eller sätter sig och snackar med henne. Det borde inte förvåna mig så är det överallt med henne men man blir ändå lika överraskad att det är så. Hon har nått som gör att det alltid blir så, vilket är beundransvärt.

Det var även många där som berättade att de hade varit inne och läst denna blogg och om ni läser detta så vill jag passa på att tacka er för att ni tar hand om min mamma så bra och har gjort detta under all denna tid.

Jag har själv otroligt svårt för sjukhus och det kryper i hela kroppen när jag är där och jag blir nästan apatisk i mitt sätt att vara så detta var faktiskt första gången jag var med mamma och träffa dessa läkare och syrror. Jag har mest hälsat på henne när hon legat inlagd under längre perioder, annars så föredrar jag att träffa henne hemma. Min mor vet om hur jag känner för sjukhus och pikar gärna lite skämtsamt om detta. Men att som idag behöva se när de rengör sår och petar in långa saker i henne kommer nog aldrig bli roligt att uppleva och detta gör mamma ett par gånger i veckan. Hon är en tuff dam min kära mor.

Nu börjar jag jobba om tre minuter så nu kan jag inte skriva mer denna gång, men jag återkommer med mer info om kommande konserter inom en snar framtid.

Boka i alla fall in dessa datum i era kalendrar.

Lördag 25/2 på Dick Turpin i Solna

Fredag 2/2 på Lava, STockholms Kulturhus.

Tills nästa gång så får ni ha det så bra.

//Peter

Annons

§ Ett svar till Besök på Radiumhemmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Besök på Radiumhemmet.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: