Lördagens konsert.

22 februari, 2012 § Lämna en kommentar

Nu på lördag den 25/2 så är det dags för Rock mot cancers tredje konsert på Dick Turpin.
Ett av banden som spelar är Populärmusik från Solna som ni kan lyssna in på Spotify via denna länk: http://open.spotify.com/artist/5285Dcdu1Xj6I9mN0AsTLS

Det är ett gäng sköna grabbar som sjunger på svenska och har bra och fyndiga texter som jag i denna konstelation aldrig har sett live men jag har sett i andra band och vet att de kommer att bjuda på en bra show.

De band som kommer attinleda denna kväll är Heavy Tiger som jag sett massor av gånger live eftersom det är ett Black Sheep band och som består av tre brudar som alltid bjuder på en hejdundande show och ger alltid 100 % på scenen. Ni kan läsa och lyssna på Heavy Tiger via denna länk: http://www.facebook.com/heavytiger?ref=ts#!/heavytigermusic?sk=app_178091127385

Förutom att lyssna på dessa två band så kommer vi att samla in pengar till Cancerfonden, ”hinken” kommer att finnas på plats där man kan lägga så mycket eller så lite pengar man vill och dessutom så går 15 kronor per såld Heiniken direkt till insamlingen.

Så kom till Dick Turpin nu på lördag och upplev grym livemusik och ha en trevlig kväll samtidigt som bidrar till att samla in pengar till Cancerfonden. Kan det bli bättre??

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lördagens konsert.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: