Rekorddags?.

2 juni, 2012 § Lämna en kommentar

Ikväll är det dags för ännu en konsert på Dick Turpin. De tre andra har varit bra och med riktigt bra band men ikväll så kommer det bli sjukt bra. De priser som finns att vinna i lotteriet och diverse tävlingar hart aldrig varit så bra och prisvärda förut. Man kan vinna en gitarr, presentkort på 1000 spänn, biljetter till Off på Debaser, biljetter till Sthlm music and art festival som varit slutsålt ett tag, saker från Junkyard.se, brädspel, prenumeration på Sweden rock magazine och lite skivor. Det kommer även finnas cup cakes till försäljning. Och för varje Heiniken man köper mellan 18-22 så går 15 kronor till insamlingen. Det kommer återigen finnas Rock mot cancer T-shirts att köpa ikväll.

Dessutom är det två sjukt bra band som spelar i form av Thurneman Och Marys Kids som båda spelar ösig punk.

Kan man inte komma så kan man skicka ett sms till 72988 och skriva besegra 6060 och sitt namn så skänker man 50 kronor till Cancerfonden. Vi har kört en sms kampanj denna vecka och det har kommit in en massa sms så om det går bra ikväll så kan det bli en rekordvecka helt enkelt.

Jag hoppas att alla ni som läser detta helt enkelt kommer så har vi en kanonkväll tillsammans.
//Peter

Skickat från min iPhone

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Rekorddags?.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: