Dags att sparka igång den här karusellen igen..

15 augusti, 2012 § Lämna en kommentar

Okej, då kör vi igång igen. Jag hoppas alla har haft en skön sommar, det har jag i alla fall haft.

Jag har tagit det lugnt och vilat ut ordentligt hela sommaren, som tur är så är det andra som har jobbat hårt under sommaren så det finns nått att skriva om här.
Nu är det nämligen så att en kílle som heter Ahmed har tillsammans med några vänner styrt upp en helt grym konsert till förmån för Rock Mot Cancer.
De har nämligen bokat upp Göta källare onsdagen den 31 oktober och bokat in ett av mina gamla favorit band Grave som tillsammans med Degradead och Scarpoint kommer att bjuda på en grym konsertupplevelse i sann metalanda.
Biljetterna kommer inom kort att finnas att köpas på zeticket.se för för endast 100 kronor. Förutom tre grymma band så kommer det att ske lite andra saker under kvällen för att samla in pengar till Cancerfonden.

Här kan ni läsa lite mer om banden som skall spela:

GRAVE
Bandet grundades år 1988 och släppte debutplattan ”Into The Grave” tre år senare och har hittills släppt nio album och har ett tionde på gång. Tillsammans med band som Entombed och Dismember grundade Grave det klassiska svenska death metal soundet som har inspirerat tusentals metalband världen över. Bandet är just nu aktuella med kommande skivan ”Endless Procession of Souls” samt turné i både Europa och USA, och denna kväll headlinear bandet Rock Mot Cancer på Göta Källare och bjuder som vanligt på death metal i världsklass!
www.grave.se
http://www.facebook.com/GraveOfficial?ref=ts

DEGRADEAD
Stockholmsbandet bildades år 2000 under namnet Septima, men 2006 bytte de namn till Degradead och två år senare släppte kvintetten debutplattan ”Til Death Do Us Apart” som spelades in i IF Studios i Göteborg tillsammans med bl.a. Jesper Strömblad och Peter Iwers från In Flames. Bandet har sedan dess släppt två album till, ”Out Of Body Experience” samt senaste skivan ”A World Destroyer”. Degradead har hunnit med turnéer i Europa, Indien, Ryssland samt ett gig på Wacken Open Air och är aktuella med en Europaturné med Overkill och 3 Inches of Blood.
www.degradead.com
http://www.facebook.com/degradead

SCARPOINT
Kvintetten från Stockholm bildades år 2000 och släppte debutplattan ”The Silence We Deserve” år 2007, foljt av ”The Mask of Sanity” som släpptes förra året. Scarpoint har genom åren varit på turné med bland annat Meshuggah och Soilwork och spås bli Sveriges nästa stora metalband. Bandet startade förra året projektet Sweden United till vilket de skrev låten ”Open Your Eyes” där de bjöd in gästartister från bland annat Pain, Hypocrisy, Nightwish, Dead By April och Meshuggah, och alla pengarna de tjänade gick direkt till Friends antimobbingkampanj.
http://www.scarpoint.com/
https://www.facebook.com/pages/Scarpoint/70885377327
Det käns ju sjukt kul när ens gamla ungdomar blir inspirerade och styr upp något grymt som detta så jag hoppas verkligen att alla som läser detta köper biljettter till denna grymma kväll.

För mer uppdaterad info så kan ni hålla koll på facebookeventet för denna kväll här: http://www.facebook.com/events/409420822438326/

Nu kan man ju tycka att det är ganska långt kvar tills den 31 oktobervilket jag också kände, så därför så klämmer vi in en konsert på Dick Turpin den 29 september också. Jag måste ju få jobba lite själv också med detta 🙂
Vilka band som kommer att spela då är ännu inte helt klart men jag kan garantera att det kommer bli två väldigt bra band.

Så boka in dessa två datum redan nu och håll utkik här och på Facebbok för mer information om båda kvällarna.

Känns skönt att vara igång igen!!

//Peter

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Dags att sparka igång den här karusellen igen..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: