Året som har gått och nu hoppas vi på ett nytt bättre år.

31 december, 2012 § 1 kommentar

2012 har varit ett händelserikt år på många sett, både bra och dåligt. Det var året som detta projekt tog fart ordentligt och större delen av de hittills 130000 kronor samlats in men det var också året som jag förlorade min mamma i cancer. 

Det har varit ett år med mycket känslor och många nya upplevelser. Det har varit många första gången utan mamma. Första födelsedagen, första julen, första mors dag och en massa andra liknade händelser. Det har varit många besök på minneslunden, det har varit många tända ljus. Det har varit många tårar och mycket sorg som bearbetats. Det har varit mycket nya cancer besked som har kommit bland kompisar och kollegor och deras nära och kära. Det har varit fler som gått bort och många som fortfarande kämpar. 

Men det har också varit ett år med många bra konserter, lyckade insamlingar, generösa insättningar och många som har ställt upp på många sätt. Man har lärt känna mycket nytt folk, fått mycket uppmärksamhet och många som visat uppskattning. Det har varit ett år där många öppnat upp sig och berättat sina historier om cancer, vilket är lika intressant som det är sorgligt. 

Det har varit ett år där man ena dagen skrattar och har roligt och ena dagen gråter mängder men allt som har hänt under detta år gör mig bara starkare och mer motiverad att fortsätta med detta projekt. För mig har detta hjälp mig enormt mycket att hantera allt och förhoppningsvis gör det någon nytta för andra också. 

Så gott nytt år på er alla och massor av kramar och tack. 

Nu hoppas vi alla får ett bra 2013. 

Annons

§ Ett svar till Året som har gått och nu hoppas vi på ett nytt bättre år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Året som har gått och nu hoppas vi på ett nytt bättre år.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: