Lite text och många videos…

2 maj, 2013 § Lämna en kommentar

Det var riktigt kul att komma igång att arrangera en spelning igen och det känns bra att nästa redan är bokad och klar.

Vi börjar med spelningen på Dick Turpin som ägde rum i Lördags då två gamla Black Sheep veteraner spelade. Först ut på kvällen var Stains Of Blue som liksom jag inte hade varit aktiv ett tag, men det var det ingen som märkte av. De bjöd som vanligt på sköna gitarrstämmor, bra trummor och bas och med en ständigt skönsjungande frontkvinna som aldrig slutar att förvåna mig hur bra röst hon har. De fick otroligt mycket bra beröm efter sin spelning av alla jag pratade med och de var de helt klart värda.

Här kan ni se lite av dem:

Efter dem så höjdes volymen avsevärt och kvalitén var minst lika bra när Putikka äntrade ”scenen”. Denna trio är och kommer alltid att förbli ett av mina favorit band med deras sköna låtar, intensiva liveframträdande och tafatta mellansnack. Men det är inte snacket som gör bandet vilket Putikka återigen bevisar.

Kolla lite här på Putikka:

Totalt denna kväll så dracks det 200 heineken, såldes 200 lotter och det plus folks givmilda bidrag gav en slutsumma på 7300 kronor till Cancerfonden vilket måste ses som ett godkänt resultat.

Här är en sammanfattning på kvällen videomässigt:

Nästa spelning blir som sagt på KGB den 17 maj och då kommer Heavy Tiger återigen spela på en Rock Mot Cancer och dessutom kommer The Fix att spela som jag precis har upptäckt och som är sjukt bra och vill man se två sjukt bra liveband så tycker jag absolut att man ska komma. Gillar man inte bra liveband så bör man komma i alla fall för den goda sakens skull. Så för att göra det enkelt, kom den 17 maj till KGB på Malmskillnadsgatan 45. Mer info om denna kommer i ett senare inlägg.

//Peter

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lite text och många videos…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: