Tråkig påminnelse om varför jag gör detta.

1 september, 2013 § Lämna en kommentar

Har länge tänkt att jag måste skriva nått här men har helt enkelt haft någon inspiration att skriva. Men jag har ikväll fått en tråkig påminnelse om varför jag gör detta när jag fick reda på att en person som på senare tid har betytt mycket för denna insamling fått diagnosen cancer.
Det är alltid trist när folk får dessa besked och tyvärr så händer det dagligen och det alltid svårt att veta vad man ska säga eller göra i dessa situationer.
Men jag vet vad jag ska göra i alla fall, jag ska fortsätta att samla in pengar till Cancerfonden och hoppas på att någon i framtiden kommer på ett sätta att bota eller i alla fall göra livet lättare för folk som blir drabbade av denna fruktansvärda sjukdom.

Det första som händer är spelningen på KGB bar fredagen den 13/9 med Dagger och Aoousch på scenen. Då hoppas jag att alla som läser detta kommer och upplever två grymt bra band och samtidigt bidrar till insamlingen. Det är denna kväll 60 kronor i inträde varav 40 kronor går till insamlingen. Det kommer även att finnas nytryckta Rock mot cancer t-shirts och Hoodies till försäljning som Swedish Merch har tryckt för rabatterade priser. Allt överskott på dessa går självklart också till insamlingen.
Kort om denna kvälls band kan man säga att det kommer bjudas på en del hederlig punk och en del klassisk hårdrock och på scenen kommer det att stå medlemmar från Dismember, The Nomads, Dundertåget, Grave för att bara nämna några.

Vad som händer efter denna spelning återstår att se men jag är i all fall sjukt motiverad att göra mer och har en massa idéer men jag kommer att behöva hjälp från er.
Jag behöver hjälp med tips på band som vill spela, hjälp med hitta sponsorer som donera saker som inbringa pengar på olika sätt och hjälp med att sprida allt som händer till era vänner så att alla konserter i framtiden blir välbesökta.

Kan ni hjälpa till med nått av detta eller har någon bra idé på vad man kan göra tycker jag ni ska skicka ett mail till rockmotcancer@gmail.com

Ta hand om er och varandra tills nästa gång.
//Peter

20130901-233907.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Tråkig påminnelse om varför jag gör detta.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: