Ännu en halvdan recension från mig och mycket annat istället.

23 september, 2013 § 1 kommentar

Bättre sent än aldrig tänkte jag och började att skriva om den senaste konserten som ägde rum på KGB den 13/9. Jag är inte speciellt bra på att skriva recensioner på konserter utan det slutar alltid att jag skriver att banden va jävligt bra eller jävligt dåliga utan gå in på närmare analyser. Så det är väl bäst att fortsätta i samma stil och konstatera att både Dagger och Aoousch va jävligt bra och bjöd på grymma konserter. Var man där så vet man vad jag menar, va man inte där så missade man nått helt enkelt.

Tänkte istället fokusera detta inlägg på andra saker men som ändå har med denna kväll att göra.
För anledningen till att jag gör detta är ju gör att samla in pengar till Cancerfonden och att det blev med hjälp av konserter är bara för det är ett roligt sätt att göra det på och man kan boka band man själv vill se.
Men det som gjorde mig gladast denna kväll var trots allt inte banden även fast de va grymma utan det var allt engagemang som denna kväll ledde till före och under kvällen.
Vi kan börja med banden som båda hjälpte till att styra upp denna kväll och marknadsföra den för sina fans. Vilket gjorde att det kom mycket folk på konserten.
Sedan har vi Swedish Merch som hjälpte till att trycka upp tröjor för att bra pris och även hjälpte mig med allt det praktiska som måste göras inför ett tröjtryck eftersom jag inte har någon koll.
Och så har vi Christopher som fixade själva trycket till tröjorna så jag slapp rita någon sned streckgubbe utan någon som helst estetisk förmåga.
Sedan var det en vän Erik som styrde upp en insamling på sitt jobb för de som inte kunde komma och samlade ihop ett stort gäng som kom på konserten.
Cancerfonden själva gjorde reklam på Facebook och Instagram vilket gjorde att detta nådde ut till tusentals fler än vad jag kunde drömma om.
På själva kvällen så har vi personalen på KGB som är helt fantastiska och hjälper till att göra detta till en trevlig kväll och det är tydligt att detta är något som är viktigt för dem också, tyvärr får man väl säga att även de har folk i sin närhet som drabbats av cancer.
Till sist så nämner jag min kära far som alltid ställer upp att köra mig och allt jag måste ha med mig till dessa konserter och sedan glatt kommer på konserten och hjälper till att sälja tröjor och skivor åt Dagger och tar med sig sin polare Janne som alltid tar en massa bra bilder.
Det är såklart en massa som gör en massa bra saker för att hjälpa mig men de är dessa som dyker upp i mitt huvud för tillfället men om just du känner dig bortglömd så ska du veta att jag uppskattar alla som hjälper till eller bara kommer på konserterna lika mycket.

Så massor av kärlek och tacksamhet till alla som deltagit på ett eller annat sätt.

Nu ska jag börja smida planer för nästa konsert så jag återkommer när jag vet vart och när den blir av.

Kramar Peter.

Annons

§ Ett svar till Ännu en halvdan recension från mig och mycket annat istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Ännu en halvdan recension från mig och mycket annat istället.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: