Nästa vecka börjar den tuffa behandlingen.

11 februari, 2014 § Lämna en kommentar

Idag var Pappa hos läkaren och fick info och besked om hur behandlingen för hans bukspottkörtelcancer ska gå till. Nästa vecka ska den börja och då ska han få cellgiftsbehandling en gång i veckan i sju veckor för att sedan få en veckas vila innan de kör sju veckor till och så kommer det att fortsätta.
För er som inte är så insatta i cellgiftsbehandlingar så kan jag berätta att det är en väldigt tuff behandling att gå igenom och att det tar mycket på krafterna. Jag vet ju inte detta av egen erfarenhet förutom att jag sett hur det tärde på min mor när hon genomgick detta, men hon fick sin behandling var tredje vecka. I kväll blev pappa inlagd på sjukhus igen för att få bort en infektion innan behandlingarna börjar så jag hoppas det går bra.

Nu när man vet vad pappa ska gå igenom så känns det ganska jobbigt att bo så långt borta samtidigt som jag vet att det finns många i hans närhet som kan hjälpa honom. Det finns ju trots allt inte så mycket jag kan göra på hemmaplan och nu så bor jag där jag bor och det kommer jag inte ändra på. Jag får helt enkelt fortsätta att göra det jag kan göra nämligen att ringa pappa ofta och fortsätta att samla in pengar till Cancerfonden. När det gäller konserter så har jag bokat in den 3/8 på KGB bar och kök i Stockholm för en ny konsert så boka in det datumet och kom dit. Vill ni veta mer om vilka som spelar så får ni kolla in eventet på facebook som ni kan hitta på Rock mot Cancers sida där. Jag kan bara garantera att det kommer att bli bra så jag tycker att alla ska komma oavsett vad ni gillar för musik, för det kommer garanterat vara bättre och mer givande än att sitta hemma och kolla på Melodifestivalen.

//Peter

20130910-202540.jpg

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nästa vecka börjar den tuffa behandlingen.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: