Ännu ett år har gått…

14 november, 2014 § Lämna en kommentar

Idag var det tre år sedan jag startade denna insamling på Cancerfondens sida och ytterligare ett år har passerat. Det har varit ett år med mycket saker som har hänt, både roliga och en del väldigt tråkiga saker.

Under det senaste året så har jag flyttat från Solna till Vimmerby för att prova lite nya saker här i livet. Men mitt liv här nere började inte så bra då min far blev sjuk i cancer i början av året och gick bort den 27 mars. Så det blev i början mycket resor fram och tillbaka för att vara hos honom så mycket det bara gick fram tills hans bortgång.
Det gjordes även en del konserter på KGB i början på året och även där så drabbades Frida som var en av delägarna på KGB  av Cancer och gick bort den 8 mars, samma kväll som det var en konsert där. Det var en extremt jobbig kväll men samtidigt väldigt fin. Den 28 Mars gjorde vi en hyllningskonsert för Frida och min mor som gick bort detta datum 2012 det var kanske den jobbigaste konsert jag har genomfört eftersom min far alltså gick bort dagen före denna konsert.

Samtidigt som allt detta så genomfördes en auktion tillsammans med Fighters som framförallt två tjejer vid namn Mikaela och Tina är drivande men det va fler som hjälpte till också. De samlade in en sjukt bra summa (över 90.000kr) till Fridas insamling med denna auktion. De jobbade verkligen hårt för detta så det är inte så konstigt att det blev ett så bra resultat. Auktionsföremålen som var till förmån för Rock Mot Cancer drog in runt 12.000kr.

Så utan att underdriva var starten på detta år ganska intensiv på många sätt vilket märktes för egen del under påskhelgen då vi genomförde konserter på KGB tre dagar i rad och då jag under andra kvällen säckade ihop och fick tillbringa natten på sjukhuset.

Men allt detta har lärt mig hur mycket jag brinner för detta projekt och att vill fortsätta med detta många år framöver men också att jag måste kanske ta det lite lugnt ibland och tänka på mig själv lite mera.

Även fast mitt sorgarbete för båda mammas och pappas bortgång fortsätter dagligen så har jag ändå lyckats landa och har kommit igång med lite projekt här i Vimmerby under året också. Vi genomförde en spelning innan sommaren och har gjort en nu under hösten också. Det har även genomförts fotbollsturnering och i och med denna så har jag fått en ny ”samarbetspartner” i Kim och hans klädaffär Boston Clothing som finns här i Vimmerby.

Jag blev även medbjuden till Huskvarna Rock & Art av arrangörerna där och av Fonzi som driver sin insamling Artist Against Cacncer. Detta är en tatueringsmässa med en massa bra livemusik och där fick jag hjälpa Fonzi med sin insamling och samtidigt visa upp Rock Mot Cancer lite också. Så det tackar jag så hemskt mycket för att jag fick vara med på.

Bara för några veckor sedan så fick jag vara med på ”Tillsammans Mot Cancer”galan på Cirkus och tillbringa den kvällen med tre kära vänner och uppleva när det samlades in 83 miljoner till Cancerfonden. Det var både väldigt jobbigt och samtidigt väldigt kul att vara med på den fina galan, även fast den hade behövt lite med Rock N Roll.

Som vanligt så är det en massa andra olika människor, företag och band som har ställt upp en massa och jag vill rikta ett stort tack till alla er, ni vet vilka ni är.

Tillsammans med alla som skickat sms, gjort insättningar, spelat live, besökt våra jippon och på andra sätt bidragit så passerade vi tidigare i veckan 300.000 insamlade kronor till Cancerfonden vilket är en ganska passande siffra.

Jag har flera olika planer och projekt som kommer att annonseras inom en snar framtid och det kommer att fortsätta att hända saker framöver.

Det blir tyvärr inget officiellt 3års firande som planerat för alla man försöker samarbeta med funkar allting inte lika bra med tyvärr. Så ni får fira våran treårsdag på det sätt ni finner trevligast själva. Ni kan ju börja med att kolla igenom bilderna nedan från året som har gått.
Jag ska själv njuta av en helt ledig helg och bara samla krafter för framtida upptåg.

Tack för detta tredje år och nu jobbar vi vidare mot fyraårsdagen.

//Peter

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Ännu ett år har gått…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: