Hjälp sökes…

14 oktober, 2017 § Lämna en kommentar

Som jag har skrivit förut så är det på gång med en ny samlingsplatta med Rock Mot Cancer. Planerna var att släppa den nu under hösten men jag har fått skjuta upp det lite pga personliga skäl och tydligen har jag ett jobb och sköta också. Men det kommer att vara med många fantastiska artister och det kommer bli en salig blandning av stilar så jag är nästan helt säker på att alla kommer minst hitta en låt de gillar på skivan. Jag gillar alla artisterna som är med såklart eftersom det är jag som har valt dem 🙂
Tanken är nu att släppa den efter årskiftet.

Men nu vill jag be er om hjälp för att detta skivsläpp ska bli så bra som möjligt och samla in så mycket pengar som möjligt.

Jag behöver hjälp med massor av olika saker så alla kan bidra på något sätt. Det enklaste sätten att hjälpa till är att sprida detta inlägg, bjuda in folk att följa Rock Mot Cancer på Facebook och Instagram och bara sprida ordet helt enkelt så att alla får höra om denna skiva och allt annat Rock Mot Cancer gör.

Ni kanske har någon vän eller själva är en som jobbar för någon slags media som kan hjälpa till att marknadsföra detta genom reklam eller reportage.

Ni kanske har en populär blogg där ni kan skriva om Rock Mot Cancer eller youtube kanal, ja ni fattar grejen. Hjälp till att sprida ordet.

Sedan skulle det vara fett om jag kunde få in lite sponsorer som vill hjälpa till att bekosta skivan också, precis som med förra skivan. Så är du rik, har ett företag eller känner någon som är någon av dessa personer som passar in så hojta till mig.

Känner ni dessutom eller själv är en stor stjärna som vill vara med på skivan och har en låt hyfsat färdig så kan vi kanske klämma in en låt till. Det vore fett med något stort namn till på skivan förutom dem vi redan har.

Ni som känner mig vet hur ni får tag i mig eller maila till rockmotcancer@gmail.com om ni vill hjälpa till.

Kram på er.
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Hjälp sökes…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: