Okej, nu ska det bloggas också…

15 november, 2011 § Lämna en kommentar

Tänkte hålla eventuellt intresserade människor uppdaterade om hur det går med mitt lilla projekt ”Rock mot cancer” genom att försöka blogga lite.

Det har nu gått lite mer en ett dygn sedan jag sparkade igång hela den här karusellen officiellt efter ett par dagars planerande och diskuterande med familjen och det har redan hänt massor.

Det rullar in fler och fler bidrag till insamlingen från vänner, släktingar, kollegor, chefer och ungdomar vilket gör mig mycket glad.

Fler och fler går in och gillar sidan på Facebook och många gör sitt för att sprida den till fler.

Jag är redan igång med att planera två stycken konserter under namnet ”Rock mot cancer”, den ena kommer att äga rum på Dick Turpin med två stycken band den 17 december och den andra kommer att hållas på Black Sheep i januari. Spelningen på BS arrangerar jag tillsammans med tjejerna i Satans Töskör som är ett av banden som repar där och den planeras och genomförs nästa som vilken BS spelning som helst förutom att alla inkomster går till detta projekt.
Mer info om både dessa spelningar kommer inom kort.

Allt har i alla fall gått väldigt snabbt och jag är otroligt glad över all positiv respons jag har fått det senaste dygnet och detta är bara början. Det kommer hända en massa mer saker och det ska samlas in en massa mer pengar till Cancerfonden.

Det får vara allt för denna gång.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Okej, nu ska det bloggas också…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: