Varför Rock?

19 november, 2011 § Lämna en kommentar

Att jag valt att döpa detta projekt till just Rock mot cancer beror inte endast på att det är den musik jag mest lyssnar på själv och att det är inom denna genre som jag har mest kontakter inom.

Det är nämligen också så att min kära mor också lyssnar på mycket på rock. Nu när hon ligger inlagd på sjukhuset så har sin CD freestyle med sig och lyssnar mycket på Dundertåget, som hon har båda två signerade av hela bandet. Hon är även ett mycket stort fan av Bruce Springsteen och Scorpions.

Även farsan är en gammal rocker och har spelat mycket själv för i tiden i sitt gamla rockband The Green Elevator, efter drinken ”Gröna hissen”.

Syrran är väl inte lika stor rocker kanske men har ändå varit med och gjort skivomslaget till ”Sonically Speaking” med The Nomads, vilket är jävligt coolt.

Men självklart beror det mycket på mitt eget musikintresse och framför allt att det är inom denna genre jag har mest kontakter vilket redan har visat sig genom att det är redan flera band som visat intresse att få spela på kommande konserter och det är både etablerade och några av de alla ungdomsband som har hört av sig. Det är även flera band som jag hittills aldrig hört talas om men som har läst om detta och hört av sig, varav några några har en egen historia om cancer och känner sig inspirerade och vill vara med och spela för denna sak.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Varför Rock?Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: