Tacksam.

20 november, 2011 § Lämna en kommentar

Sedan jag startade upp detta projekt så har jag fått så enormt mycket positiv feedback  från en massa olika människor. Som jag skrivit tidigare så är det massor med folk som hört av sig eller kommit fram och snackat med mig om detta lilla projekt och antalet donationer till insamlingen ökar för varje dag. Allt detta gör mig enormt glad och peppad att fortsätta men det största hittills var nog när jag besökte mamma på sjukhuset och uppdaterade henne om vad som har hänt hittills och hon för första gången som jag sett i alla fall får tårar i ögonen av glädje och stolthet. Det gör att man känner att oavsett hur mycket eller lite pengar cancerfonden kommer att få in på denna insamling så har det varit värt  det.

Nu kommer jag såklart inte nöja mig med detta utan ska jobba stenhårt för att fortsätta detta arbete och fortsätta göra min mamma stolt.

Så läser ni detta gå in direkt och skänk en slant.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Tacksam.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: