Engagemang.

21 november, 2011 § Lämna en kommentar

Sitter här på jobbet och fuskar lite och skriver ett inlägg på arbetstid, men det är svårt att låta bli när flera ungdomar kommer och frågar hur det går och om de får spela på någon konsert. Eller när några vill arrangera en konsert tillsammans med mig och några andra sätter igång att göra pins och tygväskor med Rock mot cancer logon.

När man möter allt detta engagemang från ungdomar som blir man ju väldigt glad. Att Cancerfonden.se själva skriver om detta i sin egen blogg och gör reklam för spelningar och facebook sidor är också väldigt kul.

Det har ju bara gått en vecka sedan jag drg igång detta och det har kommit in 4.000 kronor till insamlingen och det över 200 gillamarkeringar på facebook. Då har jag inte ens börjat med allt jag har planerat att få in pengar på, nämligen konserter.

Att det har hänt så mycket på kort tid är ju mycket tack vare alla som hjälpt till att sprida detta till sina vänner och bekanta på facebook och på andra håll.

Så tack alla för erat engagemang, det värmer enormt.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Engagemang.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: