Den andra konserten börjar ta form..

23 november, 2011 § Lämna en kommentar

Förutom konserten på Dick Turpin den 17/12 med Thurneman och Marys kids så planerar jag även ännu en konsert, och fler ska det bli.

Denna andra konsert kommer att äga rum på Black Sheep lördagen den 21/1-12 och kommer att planeras och genomföras som en vanlig Black Sheep konsert förutom att intäkterna går till Rock mot cancer insamlingen. Denna konsert planerar jag med tjejerna som spelar i Satans Töskör som också kommer att spela denna afton.

Att få göra denna konsert tillsammans med dessa tjejer är otroligt nöje för mig, och det är inte bara för att de väldigt trevliga. Dessa tjejer  och jag var iväg på en resa till Tyskland under höstlovet där de fick vara med på en massa workshops och gjorde en spelning och massa annat. Med på resan var även Henrik som var med som praktikant, men som även jobbar extra på Black Sheep. Det var under denna vecka i Tyskland som min storasyster ringde och berätta att mamma hade fått leukemi och att det var ganska så allvarligt.

Självklart var detta ett väldigt jobbigt besked att få när man vet att man ska vara kvar utomlands ytterligare fem dagar, men tack vare att Henke är en så grym kille och tog över ansvaret för tjejerna så jag kunde få lite tid för mig själv och samla ihop tankarna när jag behövde det och att både han och tjejerna såg till att detta blev en så pass rolig resa som möjligt för att få mig att tänka på annat hjälpte nått enormt.

Jag vet faktiskt inte ännu hur mycket tjejerna visste om vad som hade hänt för jag ville inte berätta allt till en början för jag ville att de skulle fokusera på den kommande spelningen för att göra den så bra som möjligt. När de sedan bjuder på en kanonkonsert och man verkligen ser på dem att de verkligen hade kul på scenen så stod jag i publiken som en stolt far med gråten i halsen. De hade som band utvecklats så otroligt mycket under denna vecka som man knappt trodde det var sant. Så jag kan lätt påstå att denna resa tillsammans med Satans Töskör och Henke har varit den mest känslofyllda resa jag varit på när man verkligen har pendlat mellan alla olika sorters känslor, från tung sorg till verklig glädje. Där det ena var för mitt privata liv och det andra när man försökte sköta sitt jobb på bästa sätt och att kombinera båda dessa.

Så när jag när vi väl har kommit hem igen och startat upp detta projekt frågar dem om de vill göra en välgörenhetskonsert på Black Sheep ställer upp utan att tveka så kan man ju inte annat än bli glad och efter denna resa ihop så betyder det enormt mycket för mig att få göra detta med just dessa tjejer.

Så jag hoppas verkligen att det kommer mycket folk på denna konsert för de förtjänar dessa tjejer och de andra banden som skall spela denna afton och framför allt så förtjänar Cancerfonden att få in mycket pengar så boka in den 21 januari 2012 direkt så kommer det att komma mer info om denna konsert så fort alla band är bokade och klara.

Sov gott.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Den andra konserten börjar ta form..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: