Lönehelg!

25 november, 2011 § Lämna en kommentar

Idag så får de flesta lön och då tycker jag att man kan passa på att sätta in in lite pengar för att stötta kampen mot cancer. För att läsa hur man sätter in pengar till Rock mot cancer gå in på denna sida. Pengarna där går direkt till Cancerfonden utan några som helst mellanhänder. Det kan vara värt att ha lite mindre snacks på fredagsmysbordet för att förhoppningsvis rädda liv i framtiden.

Annars så fortsätter det att komma in textförslag och fler och fler band mailar och vill ställa upp och spela på någon av Rock mot cancer konserterna alternativt även arrangera egna konserter för att samla in pengar till detta, vilket är väldigt kul.

Jag hoppas ni alla får en trevlig helg och fortsätt gärna att göra reklam för denna kampanj på era hemsidor eller Facebook.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lönehelg!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: