JAM!!

1 december, 2011 § Lämna en kommentar

Idag var jag på musikaffären JAM på Roslagsgatan 7 i centrala Stockholm och hämtade ut varor på ett värde av ca. 3.500 kronor som de skänkte till Rock mot cancer för att användas som priser till diverse tävlingar och lotterier som kommer att anordnas framöver för att samla in mer pengar.
Jag vill rikta ett stort tack till Oscar och alla på JAM för att de ville ställa upp för den goda sakens skull.

Läser du detta och har eller jobbar på ett företag och vill vara med och hjälpa till så tveka inte att maila till rockmotcancer@gmail.com så kan vi snacka om vad just ni kan göra. Det behöver inte handla om pengar utan man kan göra som JAM så fixar jag så att det förvandlas till pengar på nått kul sätt.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande JAM!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: