Då kör vi!!

30 november, 2011 § 1 kommentar

Efter gårdagens glädjande besked så känns nu allt mycket roligare och man kan sköta Rock mot cancer mer som ett välgörenhetsprojekt och inte bara som terapi för en själv. Allt känns mycket lättare nu och förhoppningsvis får det vara så ett tag nu.

Så nu kör vi på helt enkelt, jag är tillbaka på jobbet nu efter att har varit hemma med feber några dagar.
Men innan jag började jobba idag så satt jag hemma och kollade på kolla konsertlokaler för den större konserten jag planerar att hålla någon gång under våren. Jag har även suttit och läst igenom de texter som folk har skickat in till mig för att använda till den låt vi planerar att spela in. De är grymt spännande att läsa andras texter och jag ser gärna att ännu fler skickar in textförslag till rockmotcancer@gmail.com

Ska även kolla upp lite andra roliga saker man kan göra för att samla in pengar och har man några förslag eller idéer så kontakta gärna mig. Fortsätt gärna också gärna att sprida facebook sidan till era vänner.

Tack förresten för all trevlig respons på gårdagens inlägg och besked.

Ja nu ska jag nog återgå till att jobba lite igen.

//Peter

Annons

§ Ett svar till Då kör vi!!

  • Patrik skriver:

    Jag skulle lätt köpa en tischa för att stödja kampen och sprida ordet vidare! Med vänlig hälsning, Patte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Då kör vi!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: