Imorgon är det äntligen dags.

16 december, 2011 § Lämna en kommentar

Ja imorgon är det äntligen dags för den första konserten på Dick Turpin med Ohlson har semester production och Family X. Kvällen börjar 18.00 med ett musikquizz som Nathalie har slängt ihop och sedan kommer dessa två band bjuda på grym livemusik och under hela tiden kommer det att samlas in pengar till Cancerfonden.

Det finns en insamlings ”hink” som ska fyllas och de vänliga själarna på Dick Turpin kommer också bidra på flera sätt. All dricks under hela morgondagen kommer att gå till denna insamlingen. Jag tror även att det kommer att vara en special öl som kommer att inbringa pengar under kvällen. Jag var förbi igår och lämnade in ”hinken” och när jag gick hem så låg det redan en bra startsumma i den.

Jag känner mig väldigt förhoppningsfull och samtidigt lite nervös över hur det kommer att gå imorgon, är inte så orolig för konsertbiten för det har man gjort så många gånger utan är mest nyfiken på hur mycket pengar detta kan inbringa.

Så jag hoppas alla ni som läser detta kommer imorgon och bidrar med det ni kan bidra med och att ni tar med era vänner och bekanta så kan vi nog tillsammans få en trevlig kväll med bra musik och samtidigt kämpa för en bra sak.

Men jag ska redan ikväll träffa några andra band som vill göra en konsert för att samla in mer pengar så det ska bli intressant att få höra deras planer, men mer om detta senare.

Imorgon kommer det att komma fortgående rapporter här och på facebook om hur kvällen fortlöper.

Vi ses imorgon.

//Peter

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Imorgon är det äntligen dags.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: