Idag gäller det!!

17 december, 2011 § Lämna en kommentar

Idag är det dags för den första konserten i detta projekt.

Ser fram enormt mycket att få se både Ohlson har semester och Family X spela live och det ska bli grymt kul att se hur mycket pengar det kommer in till cancerfoden denna kväll.

Jag hoppas att många trotsar skitvädret och kommer förbi Dick Turpin ikväll för att se dessa två grymma band och tillsammans samlar in mycket pengar.

Som ansvarsfull fritidsledare så vill jag inte uppmana folk att dricka en massa öl men om ändå är sugen på det ikväll så föreslår jag att man mellan 18-22 beställer heineken för då går 15 kronor direkt till Rock mot cancer, Dick Turpins personal har även beslutat att all dricks denna kväll ska gå till denna insamling.

Det kommer att komma rapporter under hela dagen och kvällen fortgående på denna sida och på Facebook. Men jag hoppas att ingen läser detta just då utan att ni alla är på plats och hjälper till i kampen mot cancer. Ni får läsa dessa live rapporter imorgon istället.

Nu ska jag iväg och rodda lite, så medans ni sitter hemma i era mysiga lägenheter så tycker jag att ni ska passa på att sprida detta till alla era vänner och bekanta.

Vi ses ikväll!!

//Peter 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Idag gäller det!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: