Tar en liten paus.

8 mars, 2012 § Lämna en kommentar

Tjenare på er.
Efter tre lyckade konserter som har inbringat totalt 51485 kronor till cancerfonden så kommer jag nu ta en kort paus och bege mig till Salt Lake city och åka skidor.
Under tiden jag är borta så vet jag att de kommer planeras för fullt inför konserten på Lava den 13/4 som en gammal ungdom håller på att styra upp. På denna spelning kommer Brainchild, Spectra och Superjams att spela så boka in detta datum redan nu i era kalendrar för de är alla riktigt bra band.

Så arbetet med detta projekt läggs inte ner utan jag kommer sparka igen med full fart själv också när jag kommer hem igen. Har många stora planer så jag ska bara samla lite kraft och ta hand om mig själv ett tag innan jag kör igång igen.

Ni kan om ni vill fortsätta sätta in pengar till insamlingen med sms, kontokort eller lägga cash i burken som står på Dick Turpin.

Tills nästa gång så hoppas jag att alla har det så bra.
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Tar en liten paus.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: