I väntans tider.

28 mars, 2012 § 3 kommentarer

Morsan har på ganska kort tid blivit mycket svagare och sjukare. Hon befinner sig nu i slutskedet enligt läkarna och sover mest hela tiden. Det är som är bra är att hon sover lugnt och inte har några smärtor. Jag befinner mig hos henne just nu och har sett till att farsan fått mat och att han får sova lite också.
Jag tänkte att skriver om detta här så man slipper ringa runt till alla och berätta och det är också ett skönt sätt för mig att få lätta på hjärtat lite. Det är extremt jobbigt att behöva inse att mammas kamp snart är över men samtidigt väldigt skönt att den är smärtfri för henne. Det är också skönt att veta att det finns massor av släkt, vänner, läkare och sjuksköterskor som ställer upp för henne och för oss i familjen.
//Peter

Annons

§ 3 svar till I väntans tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande I väntans tider.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: