Konsert och begravning.

28 april, 2012 § Lämna en kommentar

I tisdags va det dags för begravning och det va riktigt fint och så jobbig som en begravning alltid är. Jag har inte orkat skriva om detta tidigare men jag är riktigt tacksam för alla som kom och gjorde denna dag till ett fint avslut. Jag är också tacksam för all uppskattning som jag fick för Rock mot cancer från alla.
Ikväll är det dags för en ny konsert och insamling på Dick Turpin och jag hoppas att alla som läser detta och som bor på ett behagligt avstånd till Solna dyker upp ikväll och tar del av två grymma band och hjälper till att samla in en massa pengar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Konsert och begravning.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: