En riktigt grym konsert.

1 maj, 2012 § Lämna en kommentar

I lördags så genomfördes den femte konserten, den tredje på Dick Turpin. Först ut var Åbo baserade Craneium som var det första bandet jag bokat utan att ens hört dem men de gjorde inga besvikna med sin långtradarfuzz rock.
Sedan var det dags för en kär återförening av Grand Royal Band som verkligen
Inte hade tappat stinget när de körde sin ölhävar rock n roll. Alla gamla hits hade inte glömts bort av de de gamla trogna fansen. Att de även valde att spela en klassisk Twisted sister cover gjorde inte saken sämre direkt.
Det var grym stämning hela kvällen och lotterna såldes slut snabbt, Heiniken flödade och Jackan som signerats av medlemmar från Entombed, Hellacopters, Bullet, dismember, dundertåget och Death breath auktionerades ut 3300 kronor och det samlades totalt in 12000 kronor under kvällen.
Så man kan väl enkelt konstatera att det var ännu en lyckad kväll.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande En riktigt grym konsert.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: