Nytt år och nya utmaningar.

2 januari, 2014 § Lämna en kommentar

Nu va det återigen länge sedan jag skrev här men det har inte hänt så jätte mycket den senaste tiden när det gäller RMC. Däremot så har det hänt mycket för min egen del vilken kommer att innebära en del ändringar för Rock Mot Cancer.

Det är ju nämligen så att jag ska flytta ifrån Solna och bege mig ner till Småland och Vimmerby där jag jag har fått ett nytt spännande jobb. Detta är dock långt ifrån slutet för denna insamling, jag har stora planer att fortsätta med detta både här i Solna/Stockholm och stora förhoppningar att kunna starta nått även i Vimmerby eller i dess omnejd. Vet inte riktigt vad det finns för möjligheter där nere ännu men jag kommer att kolla runt efter detta så fort jag kommit i ordning.

Jag har värvat en bra tjej som kommer att hjälpa mig med mycket här upp i storstaden så att jag flyttar innebär bara att detta sprids på flera fronter i detta land.

Så fortsätt att hålla utkik här och på facebook vad som händer så kommer det snart nya konserter och jippon inom kort.

Här kan ni få kolla på lite bilder på vad som har hänt under de två första åren med Rock mot cancer.

God fortsättning på er alla!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nytt år och nya utmaningar.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: