Nu får pappa sova hemma igen..

1 februari, 2014 § Lämna en kommentar

Idag var vi och hämtade hem pappa från Radiumhemmet i väntan på att alla provsvar ska analyseras och de skall bestämma  hur de ska de skall lägga upp behandlingen. Det kommer att bli cellgiftsbehandling som vi vet av erfarenhet är väldigt påfrestande men fram tills dess så får han i alla fall vara hemma och ta det lugnt någon vecka i hemma hos sig.

Jag och systerdottern har idag handlat och lagat ihop en massa matlådor åt honom så att i alla fall slipper tänka på det eftersom jag åker tillbaka till Vimmerby i morgon. Det känns ju lite jobbigt att bo så långt borta numera men jag vet dock att det finns många som håller koll på honom i närheten så jag känner mig trygg i vilket fall som helst även fast man hade velat vara närmare just nu. Men samtidigt kan jag inte ångra mitt beslut att flytta för jag vet att jag måste göra vad som känns bäst för mig också och jag vet att jag har pappas förståelse och det är ju inte på andra sidan jorden jag bor direkt.

Det känns återigen ganska omtumlade att se vilket respons man får när man skriver här eftersom jag faktiskt i första hand gör detta för min egen skull även fast man blir extremt glad och stolt att det verka hjälpa andra också. Men att det är över 1500 pers som läser det man skriver känns ju ganska overkligt för en snubbe som mig som inte gjort bort sig i en dokusåpa, skriver om mode eller träning eller vad det nu är man ska göra för att bli känd nu förtiden. Jag har ju inte så bra koll på bloggvärlden annars och har ju tom skrivit en låt som hette Blogg AS en gång i tiden men nu sitter man här och skriver i alla fall för att få tömma huvudet på alla funderingar man har för tillfället.

Det är värmer ju också i hjärtat av alla personliga mail, sms och annat som man får från folk som vill stötta och hjälpa till men som inte vet vad de kan göra och jag vet inte själv vad man göra förutom att just visa att man finns i fall någon behöver det. Så man behöver inte känna sig dålig för att man inte vet vad man ska göra alltid utan se bara till att visa att ni finns för varandra och era nära och kära.

Alla ni band som har skrivit till mig får helt enkelt ha lite tålamod tills ni får ett svar men jag är väldigt tacksam för att det finns så många som vill ställa upp och spela för denna sak, nu gäller det bara att hitta lite spelställen och datum så kör vi.

Känner att dessa inlägg ibland blir lite virriga men som sagt så sitter jag bara och rensar huvudet istället för att kolla på melodifestivalen så ni får helt enkelt ta det.

Kram på er därute. //Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nu får pappa sova hemma igen..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: