Roligt med en glad farsa igen.

25 februari, 2014 § Lämna en kommentar

Snackade med farsan två gånger idag och han har inte låtit så här pigg sedan allt skit började. Tydligen har hans infektion försvunnit och hans värden har blivit bättre. Han orkar äta och är ute och rör på sig lite mer.
Han cancer är oförändrad men man måste ta alla positiva besked man får speciellt om det gör att pappa mår bättre. Dessutom är det skönt att snacka med honom och få skämta med han som man brukar och märka att han är gladare över lag. Nu håller vi bara tummarna att det fortsätter så här så att de kan fortsätta med behandlingen som planerat.
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Roligt med en glad farsa igen.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: