En positiv vecka på många sätt..

7 mars, 2014 § Lämna en kommentar

Den senaste veckan har varit positiv på många sätt tycker jag. Börjar så klart med det som är viktigast för min egen del, nämligen farsan. Han har fått börja med cellgiftsbehandlingen igen efter att han har blivit mycket piggare och mår bättre helt enkelt. Detta är enormt positivt eftersom det ger han chansen att få kämpa emot sin cancer och inte bara ligga på sjukhuset och vänta. Det är tror i alla fall jag viktigt för hans kampvilja att vilja vara med oss en längre tid. Så nu håller jag alla tummar som finns att han svara bra på behandlingen så att den kan fortsätta som planerat.

Han har den senaste tiden blivit lite piggare för var dag som har gått och han har som plan att försöka komma och ta närvaro på morgondagens konsert på KGB också men det får dagsformen avgöra om det blir så och hur länge han blir där. Men om man skiter i att kolla schlagern innan man dyker upp så finns i alla fall en chans att man kan få träffa honom där.

Morgondagens konsert är också något som har varit en positiv grej denna vecka även fast den inte har ägt rum ännu, men Cancerfonden valde att blogga om den och om Rock mot Cancer överlag i veckan vilket fick en massa respons genom gillamarkeringar, delningar och allt sådan som tycks vara viktigt i dagens sociala medievärld. Allt som gör insamlingar till Cancerfonden får mycket uppmärksamhet är positivt tycker jag oavsett vilken insamling det handlar om. Det gjorde även att många delade med sig av sina egna historier om Cancer vilket också är viktigt även fast det är tråkigt att så många har historier att dela med sig av. Men det är stärkande för i alla fall mig att få läsa om hur folk kämpar på sitt sätt mot denna sjukdom och det är kul att läsa att man på något sätt inspirerar andra i sin kamp mot Cancern.

För övrigt så har veckan även inneburit ett antal diskussioner om nya samarbeten med Rock Mot Cancer, vilka de är och vad det blir av detta får jag återkomma med när det är något bokat och klart.

Tills sist så hoppas jag att det kommer mycket folk till morgondagens konsert på KGB bar & kök och kollar på de grymma banden, lyssna på de grymma DJs som spelar och samtidigt samlar in en massa pengar till insamlingen.

Trevlig helg, vi ses på lördag!!
//Peter

KGB 8mars

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande En positiv vecka på många sätt..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: