Engagemang föder engagemang.

11 mars, 2014 § Lämna en kommentar

De senaste dagarna har bestått av mycket olika känslor, både sorg och glädje. Under lördagens konsert så fick vi beskedet att KGBs ena ägare Frida hade förlorat sin kamp mot Cancer vilket var ett mycket tragiskt besked för många. Men jag har även fått uppleva mycket positiv senaste tiden i form av att det är så många andra som vill hjälpa till med Rock mot Cancer.
Dels har en gammal ungdom som jag inte träffat på minst tio år hört av sig och bara sprudlat med idéer, sedan har en massa band, bokningsbolag och andra roliga intressenter kontaktat mig och vill göra samarbeten eller hjälpa till på olika sätt. Jag blir sjukt peppad av att andra blir inspirerade av vad jag gör. Som Cancerfonden ofta skriver, ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är något som stämmer bra, jag har valt att lägga ner den mesta av min lediga tid på detta projekt och jag förstår att alla inte kan, vill eller orkar göra samma sak men för mig är det en del av mitt liv numera och ett sätta att bearbeta sorg och annat som denna sjukdom för med sig.

När jag startade detta trodde jag ju aldrig att nästan 2000 pers skulle läsa ett av mina inlägg på denna sida under två dagar. Jag trodde inte heller att jag skulle lyckas samla in så mycket pengar jag har gjort hittills, men för varje gång jag lyckats överträffa mina egna förväntningar så höjer jag ribban lite till på mina ambitioner. Sedan får man se vart det slutar helt enkelt, för varje krona som samlas in så är jag nöjd. För varje person jag kan inspirera till något bra är en seger, för varje person som kan finna tröst i det jag skriver är något positivt.

Just nu håller jag på att styra upp ytterligare en konsert på KGB den 28/3 som var det datum som min mamma gick bort i cancer för två år sedan så denna kväll kommer att bli en hyllningskonsert för Frida, min mor och alla andra som kämpar, kämpat eller förlorat mot cancer.

Det finns även planer på lite andra konserter men när något blir klart så får ni reda på det.

//Peter

IMG_0398

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Engagemang föder engagemang.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: