Skulle vilja skriva om hur bra allt va igår, men….

9 mars, 2014 § 1 kommentar

Jag skulle ha önskat att jag endast kunnat skriva om hur bra allt var på gårdagens konsert på KGB. Om hur bra banden va, att det kom mycket folk, att vi samlade in bra med pengar och att min pappa var där och lämnade sjukhuset för första gången på ett par veckor för att få vara med.

Allt ovanför inträffade men det var ändå en sorgsen kväll igår på KGB.

Efter soundcheck va avklarad och banden hade dragit iväg på olika äventyr så satt jag själv på stället och slappade med en mellanöl. Jag tänkte på ena ägaren Frida som har ordnat så att jag har fått göra konserter på KGB. Det var länge sedan jag hörde nått från henne så jag skickade ett meddelande via Facebook och hälsade att jag tänkte på henne och hoppades att allt va bra med henne trots hennes cancer.
En stund senare kom barchefen fram och pratade med mig och då passade jag på att fråga hur det va med Frida, svaret var en chock. Han berättade att hon var i slutskedet av sin kamp mot cancern och att de inte trodde att hon skulle överleva helgen. Senare fick jag höra att hon låg i koma.

Detta gjorde så klart att man började fundera på mycket men jag försökte att hålla humöret uppe eftersom det började trilla in gäster. Men man såg hur personalen verkligen fick kämpa med sina känslor under kvällen och stämningen var konstig.

Banden spelade och gjorde sin grej, gäster var glada och många skänkte pengar eller köpte tröjor men ändå var tankarna hela tiden hos Frida och då blir man påmind om när mamma dog och att pappa är mitt uppe i sin kamp.

Efter bandet hade spelat och det lugnat ner sig lite så får jag besked om att Frida har somnat in. En stund senare tystnar musiken och de berättar för alla på stället.

Detta kommer som ett slag i ansiktet och nu gråter Fridas kollegor och vänner öppet och det är många kramar som delas ut. Samtliga har alla inte fattat vad som händer så vissa ställen i lokalen är det full fest fortfarande. Det var en konstig känsla.

Jag kände inte Frida skitbra men vi har haft mycket mailkontakt och hon frågade mig en del om cancer och mina erfarenheter kring detta. Men de få gånger jag träffade henne så gav hon ett kärleksfullt intryck och så här dagen efter så har man sett på sociala medier att det är många som delar den erfarenheten.

Mina tankar går ut till Fridas Familj och alla hennes när och kära.
Jag hoppas att jag kan göra fler konserter på KGB för att hedra Frida och fortsätta Klampenborg denna hemska sjukdom som tar alldeles för många ifrån oss alla.
#fuckcancer
//Peter

20140309-173205.jpg

Annons

§ Ett svar till Skulle vilja skriva om hur bra allt va igår, men….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Skulle vilja skriva om hur bra allt va igår, men….Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: