Dags att ta nästa steg med Rock mot Cancer, vill du vara med?

25 juni, 2014 § 2 kommentarer

I två och ett halvt år har jag drivit detta projekt själv, men många har hjälpt till på vägen. Nu är det dags att starta ett nytt kapitel i RMCs historia och frågan är om du vill vara med på resan gång? 

Igår hade jag ett bra möte med en snubbe som vill vara med och utveckla RMC och han hade många bra idéer och visioner och det är det jag har letat efter ett tag nu. Jag behöver hjälp med att fortsätta utveckla detta projekt om vi ska kunna växa ännu mer och ännu snabbare.

Exakt hur detta ska gå till går jag inte in på ännu för vi vill hålla öppet för andra idéer också. Men är du intresserad av att vara med och vara en del av Rock Mot Cancer så tycker jag att du ska joina oss. 

Vi söker nu efter folk som är bra på hitta band, ordna konserter, jaga sponsorer, fota, filma, nätverka, marknadsföra, blogga, revisor, advokat eller vad mer som nu kan tänkas behövas. Det viktigaste är ett du vill engagera dig på din fritid för det är ingen jobbannons detta utan detta bygger på frivilliga insatser från var och en. 

Det spelar ingen roll vart i landet du bor eller hur mycket tid du kan/vill lägga ner, alla kan göra något. 

Är du intresserad? Skicka då ett mail till rockmotcancer@gmail.com och presentera dig själv kort och skriv vad just du vill/kan bidra med för att hjälpa oss att samla in mer pengar till Cancerfonden. 

Sprid gärna detta så mycket ni bara kan så får vi se vart vi landar härnäst. 

//Peter 

#Fuckcancer

Annons

§ 2 svar till Dags att ta nästa steg med Rock mot Cancer, vill du vara med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Dags att ta nästa steg med Rock mot Cancer, vill du vara med?Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: