Många engagerade i kampen mot Cancer här i Vimmerby.

24 maj, 2014 § 1 kommentar

Det är många som engagerat sig för att bekämpa Cancern i min nya hemstad Vimmerby. För två veckor sedan så samlades det in runt 100.000 kr till Cancerfonden på ett event och idag arrangeras två nya events.

Först ut så är det Måla Mot Cancer som går ut på att försöka göra Sveriges längsta teckning. Det är runt 60 företag här i Vimmerby som går in med 10kr/metern vilket ger 600kr per meter som målas till Barncancerfonden.

Det är ett UF företag som heter Kalskompis som ligger bakom detta. Så det är alltså en gymnasieelev som är hjärnan bakom detta. Jag ska självklart dit och försöka

rita nått fint och väldigt långt innan jag drar iväg till Fabriken där vi idag ordnar det första Rock Mot Cancer eventet i Vimmerby. Det kommer att bjudas på loppis, lottförsäljning, zonterapi, fika, DJ kurs och självklart en massa bra livemusik. Även här har företagen i Vimmerby ställt upp genom att donera priser till lotteriet.

Det är flertalet ungdomar som ligger bakom detta vilket alltid är kul.
Jag kan väl erkänna att jag inte är lika duktig på att låta ungdomarna göra allt själva när det kommer till dessa events som jag brukar vara med andra ungdomsarrangemang. Jag har helt enkelt svårt att släppa detta helt 😀

Dessutom är lokalpressen väldigt duktiga på att skriva om dessa positiva saker om man jämför med min gamla hemstad.

Det känns i alla fall som jag har valt rätt stad att flytta till när det gäller engagemanget för att bekämpa Cancern.

Fuck Cancer och länge leve engagemanget i Vimmerby.
Nu kör vi!!
//Peter

20140524-082117-30077737.jpg

Annons

§ Ett svar till Många engagerade i kampen mot Cancer här i Vimmerby.

 • Josephine skriver:

  Hej Peter

  Mitt namn är Josephine. Vet inte om du kommer ihåg mig men jag är barndomskamrat med Helene. Vi gick på samma dagis från 6 mån. ålder och sen gick vi i samma klass från 1.an-9.an.
  Jag kände er mamma och jag ville bara beklaga sorgen så mycket. Jag stötte på henne några gånger under hennes sjukdom i Solna Centrum och hon var alltid en sån gullig och positiv person. Jag visste inte att hon förlorat sin långa kamp förens nu. Kände även er pappa och beklagar så mycket att han också förlorade sin kamp. Jag har själv en nära familjemedlem som gick bort i cancer så jag vet vad ni har gått igenom.
  Kan du hälsa Helene så jätte mycket från mig är du snäll!

  Mvh,

  Josephine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Många engagerade i kampen mot Cancer här i Vimmerby.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: