Detta var ju inte bra alls.

7 augusti, 2014 § 4 kommentarer

Fick idag ett brev från Stim där de kräver att jag redovisar alla konserter jag genomfört sedan 2012 vilket är alla konserter jag gjort utom en. För detta kommer jag sedan få betala en stimavgift för antal besökare/konsert.
Nu har ju jag redan satt in alla pengar till Cancerfonden så därför måste jag alltså ta detta från egen ficka.
Detta gör mig lite förbannad men jag tycker också överlag att det är bra med Stim så att artisterna får pengar för de låtar de har gjort. Men det gör att jag måste ta en ordentlig funderare på om jag kan fortsätta med detta projekt för jag har under dessa år lagt en del egna pengar för att göra detta men detta blir helt enkelt för mycket för min plånbok.
Är det någon som har något bra förslag hur man kan slippa detta eller känner någon på Stim som kan hjälpa mig med detta så är jag extremt tacksam för hjälp.
Annars så kanske den sista konserten med RMC är gjord Och jag får försöka hitta på nått annat sätt att samla in pengar på.
//Peter

Annons

§ 4 svar till Detta var ju inte bra alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Detta var ju inte bra alls.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: