Nej va fan nu kör vi!!

13 augusti, 2014 § 3 kommentarer

Jag var lite upprörd ett tag efter jag hade fått mail och pratat med en på Stim, såg framför mig att jag skulle behöva ställa in min kommande resa till USA för att ha råd att betala Stim avgifterna. Men återigen så chockas man av hur mycket folk ställer upp och hjälper till att lösa problem. Ett företag har lovat att betala avgifterna som inte blir så dyra som jag först befarade och flera anställda på Stim har hjälpt mig en massa att reda ut mina frågor. Nu vet jag mer om vad som gäller och hur man ska hantera saker och ting framöver. Jag vill bara förtydliga att jag gillar det som Stim gör som ser till att upphovsmakarna får pengar för det som de har skapat.

Men nu är det snart överstökat och det är många roliga projekt på gång under hösten, vi börjar med en konsert på KGB den 31/8 då jag hoppas att många kommer och rockar loss lite. Senare under hösten kommer det att bli fler konserter både i Vimmerby och förhoppningsvis i Stockholm, det planeras även lite på andra orter men vi får se vart det slutar. Jag ska vara med på Huskvarna Rock And Art som är en tatueringsmässa där även en massa band skall spela och jag kommer att finnas på plats för att samla in lite pengar och sprida ordet om kampen och om den kommande auktionen vi kommer att köra igen under 2015.
Jag måste rikta ett stort tack till Fonzi Bolin som driver Artist against Cancer som har fixat in mig till denna festival och som själv gör ett hästjobb för att samla in pengar till Cancerfonden och som jag förhoppningsvis kommer att göra flera roliga samarbeten med.
Det planeras även en Futsalturnering under hösten här i Vimmerby där vi kommer att har livemusik och fotboll i en härlig blandning och detta är ett samarbete med klädbutiken Boston Clothing som tidigare har bidragit med en massa priser till RMC.

Det finns ännu mera planer men de får jag avslöja vid ett senare tillfälle.

Ha det gott allihopa och Fuck cancer.

//Peter

Annons

§ 3 svar till Nej va fan nu kör vi!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nej va fan nu kör vi!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: