Huskvarna Rock and Art

7 oktober, 2014 § Lämna en kommentar

I helgen var jag på Huskvarna Rock and Art och samlade in pengar till Cancerfonden tillsammans med Fonzi Bolin som driver sitt projekt Artist Against Cancer som bjöd in mig att hjälpa honom eftersom han först och främst skulle jobba som massör för tatueringsartisterna på mässan. Så jag fick vara med och sälja lite Rock Mot Cancer merch samtidigt som jag hjälpte honom med sin försäljning och insamling av saker till auktionen som skall ske i början av nästa år.
Jag lyckades sälja en del tröjor och knyta en del väldigt bra kontakter under denna helg men framförallt så fick jag hjälpa till att sälja desto mer av Fonzis saker och se alla vänliga själar som donerade konstverk av alla dess slag där den ena var vackrare än den andra. Dessutom var det ett antal tatuerare som hade drop in tider på söndagen där alla pengar gick direkt till Artist against Cancer och därmed till Cancerfonden. Exakta summorna har jag inte ännu men runt 15-20 tusen måste det ha blivit i alla fall gissar jag plus alla konstverk som kommer inbringa en massa pengar till Cancerfonden i vår.
Jag vill rikta ett stort tack till Fonzi som bjöd med mig och ett stort tack till alla arrangörer och volontärer på mässan som hjälpte till en massa och som spred en massa kärlek i lokalerna.
Förhoppningsvis blir det mer samarbeten med Fonzi och hans insamling för tillsammans kan vi samla in massor av pengar till Cancerfonden och verkligen sparka skiten ur cancer.
Tack som fan!!! (applåder)
//Peter
rockandart

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Huskvarna Rock and ArtRock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: