Mycket roligt på gång nu….

23 september, 2014 § Lämna en kommentar

Ojoj, det va sjukt länge sedan jag skrev något här men jag har varit och haft lite semester och tagit hand om mig själv lite. Men det betyder inte att jag har legat på latsidan helt och hållet.
I lördags så ordnades det en konsert på Allaktivitetshuset Fabriken i Vimmerby där jag till vardags jobbar som fritidsledare. Denna konsert planerades av ett tiotal ungdomar medans jag var och glassade runt i Kalifornien så jag kom bara hem och genomförde denna konsert med dessa ungdomar. Och jag måste erkänna att det är riktigt skönt att kunna lämna över ansvaret till så drivna ungdomar speciellt när de bokar så bra artister och lyckas locka dit mycket folk. Man blir otroligt stolt och nöjd när det sker på detta viset så det spelar egentligen ingen roll hur mycket pengar det kommer in även fast det är bra när det kommer in en bra summa som det gjorde denna gång. Det var den nästa bästa konserten pengamässigt när det kommer till ungdomsarrangemang och RMC, den bästa var den förra konserten som ungdomarna här i Vimmerby ordnade. Men den gången så ordnades det även ett loppis som bidrog till den stora summan som samlades in då. Så det känns verkligen att man har valt rätt ställe att flytta till, Vimmerby sparkar cancerns röv väldigt hårt.

Nu planeras det för full för fler roliga saker här i Vimmerby som tex en fotbollsturnering kombinerat med livemusik som arrangeras tillsammans med Boston som är en grym Klädaffär här i Vimmerby som redan nu säljer en massa Fuck Cancer tröjor där alla pengar går till insamlingen. Har även tänkt att anordna Rock Mot Cancers treårsdag här i Vimmerby men mer om detta senare. Sedan har planeras det för att arrangera en grym show med musik, dans och andra jippon senare i år eller början på nästa år.

Men redan nästa helg så skall jag bege mig till Husqvarna där Rock and Art anordnas och som är en stor Tatueringsmässa med en massa grymma liveband som spelar. Där skall jag tillsammans med Fonzi Bolin och hans insamlingsprojekt Artist against cancer samla in massa pengar till båda våra insamlingar. Fonzi som är ett välkänt namn inom tatueringskretsar driver ett fantastiskt bra insamlingsprojekt där han använder sig av alla sina kontakter inom tatuering och musikvärlden och samlar på sig en massa grymma objekt som kommer auktioneras ut under början av nästa år. Eftersom Fonzi själv kommer att vara upptagen att jobba på mässan så frågade han om jag kunde hjälpa honom under denna mässa och samtidigt ge mig en chans att samla in lite till RMC samtidigt och det var ju inga svårigheter att tacka ja till.
rockandart
Under mässan kommer jag att sälja både RMC och Artist against Cancer merch och samtidigt så kommer det att samlas in pengar i RMCs inamslingsbössor som kommer att stå runt om hela mässan. Under söndagen så kommer ett antal tatuerare göra Fight cancer inspirerade tatueringar där alla pengar går till Fonzis inamsling.

Så jag hoppas och tror att denna helg kommer att inbringa en massa pengar till Cancerfonden genom detta grymma samarbete mellan Artist against Cancer och Rock Mot Cancer så har ni vägarna förbi Husqvarna så är det bara att komma förbi.

Jag ska försöka att bli bättre på att skriva här lite oftare, speciellt nu när det händer så mycket.
Ha det gott och ta hand om varandra.
#fuckcancer
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Mycket roligt på gång nu….Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: