Boston Futsalturnering 2014

19 oktober, 2014 § Lämna en kommentar

Igår genomfördes den första fotbollsturneringen i ett samarbete mellan Rock Mot Cancer, Boston Clothing och Allaktivitetshuset Fabriken och det blev ett väldigt lyckat arrangemang måste jag konstatera.
Åtta lag gjorde upp om att blir turneringsegrare och detta lockade väldigt mycket folk som fyllde läktarna. Det bjöds på en massa bra fotboll och flera väldigt snygga mål. Det bjöds även på en del livemusk under kvällen från flera bra rtister, tyvärr så var det svårt att slita publiken från fotbollen men för de som faktiskt lyssnade lite fick höra en väldigt massa bra musik.

Jag fick även äran att spela en match och kan väl konstatera att jag har gjort mitt inom fotbollen, spelade i tolv minuter och är idag helt trasig i hela kroppen. Men om man bortser från de så fanns det desto mer folk som orkade spela flera matcher och tills slut så stod IFK Tuna som vinnare av hela turneringen efter en bra final mot Sviffet.

Jag måste tacka en del personer för denna kväll.
Först vill jag rikta ett stort tack till Kim Wikström på Boston Clothing som frågade om jag ville vara med och göra denna turnering, det har varit ett riktigt kul samarbete och vi har redan planer på fortsättning av detta. Boston bidrog även till massor av priser till lotteriet som gjorde att flertalet gick hem igår med en antal fina priser. De bidrog även till en massa priser till lagen och vinnarna av turneringen. Tack även Anna på Boston som var med och styrde upp och jobbade unde kvällen.

Sedan måste jag tacka mina kära kollegor på Fabriken som kom och hjälpte till och jobbade denna kväll och som skänkte alla vinstpengar från kafét till Cancerfonden.

Sedan måste jag tacka de ungdomar som kom och hjälpte till denna kväll.

Men störst tack vill jag rikta till alla ni som kom denna kväll för att spela fotboll, spela musik eller för att titta på något av dessa två. Det var ni som gjorde att vi samlade in minst 16000 kronor till Cancerfonden så det är ni som är kvällens hjältar.

Nu hoppas jag att detta blir en tradition och att vi kan fortsätta göra roliga events för att samla in pengar till Cancerfonden här i Vimmerby.
DSC_0032

DSC_0034

DSC_0167

DSC_0156

DSC_0136

DSC_0067

DSC_0134

Tack alla.
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Boston Futsalturnering 2014Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: