Det finns så mycket jag vill berätta för mina föräldrar.

25 oktober, 2014 § 2 kommentarer

Idag så kom det en kraftig släng av saknad av mina föräldrar. Jag vill så gärna ringa dem och berätta om mitt nya liv i Vimmerby, och om allt som händer med Rock Mot Cancer. Jag vill prata med dem om min syster som gått och blivit minister, jag vill berätta om mitt jobb. Jag vill höra om va de har för sig och jag vill bjuda ner dem hit och visa dem stan jag bor i. Jag skulle vilja bjuda med dem på Tillsammans mot cancer galan på cirkus.
Ja det finns mycket jag skulle vilja göra med dem som jag saknar väldigt mycket.
Livet rullar på som vanligt men ibland så kommer det dagar när man saknar dem extra mycket som idag.
Ni som har föräldrar kvar, använd er tid till att göra så mycket som möjligt med dem medan tiden finns.
Jag känner att jag gjorde det medans de levde men vill fortfarande göra ännu mer.

Sitter i minneslunden här i Vimmerby och skriver och även fast jag inte är speciellt troende så hoppas jag att de vet vad jag gör och att de är stolta över mig för det är tack vare dem som jag är den jag är idag.
Ta hand om varandra.
//Peter

IMG_2012.JPG

Annons

§ 2 svar till Det finns så mycket jag vill berätta för mina föräldrar.

 • Ingela Nilsson Nachtweij skriver:

  Fint formulera, Peter och bra att du funnit en plats i Vimmerby . Stor skillnad gör du här!

 • Christer Grunder skriver:

  Hej Peter!

  Jag förstår dig till fullo.Vimmerby låter trevligt. Varför blev det Vimmerby för dig som är uppvuxen i en storstad. Är det scout- och orienteringsintresset som bubblat upp. Vimmerby har en orienteringsklubb….

  Lycka till i ditt fortsatta värv…

  Med vänliga hälsningar

  Christer Grunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Det finns så mycket jag vill berätta för mina föräldrar.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: