Lev Skratta Älska

1 februari, 2015 § Lämna en kommentar

Oj vad länge sedan jag skrev här men oj vad mycket kul jag kan skriva om i stället.
Igår genomfördes två shower som gick under namnet Lev Skratta Älska som ett femtontal Vimmerby ungdomar har jobbat med i lite mer än två månader. De har bokat alla akterna och har valt ut ett helt fantastiskt startfält av dansare, musiker, artister och underhållare och som alla ställde upp gratis. De har stått och frusit på Julmarknader, de har knatat runt till företag och bett dem skänka pengar, de övat, spelat in skiva, marknadsfört och gjort så mycket saker och jag har bara varit på sidan av och svarat på en del frågor ibland.
Det är helt fantastiskt när ungdomarna man jobbar med vill engagera sig i detta och det är helt fantastiskt hur mycket kulturell talang det finns i Vimmerby med omnejd. Den ena talangen efter den andra gick upp och körde sin grej och mottog publikens välförtjänta jubel.

Utan att vara helt säker på alla summorna så kommer det att sättas in runt 14-15000 kronor till Cancerfonden så fort jag har hittat en bank som fortfarande tar emot pengar, vilket inte är det lättaste alltid. Men förutom det så har det sålts armband som ett UF företag vid namn United Bracelets från Sthlm har gjort vilket gjort att Cancerfonden har fått in 5000kr via deras egna insamling. Dessutom så har flera företag satt in pengar till vår insamling så totalt har detta projekt med denna show inbringat strax under 30.000kronor till Cancerfonden via olika insamlingar och donationer.

Nu blir det mycket fokus från min sida att styra upp vår kommande samlingsplatta som är tänkt ska släppas under våren och där självfallet några av Vimmerbys talangfulla ungdomar ska få vara med också.

Men stort tack till alla ni ungdomar som gjorde detta möjligt och tack för ert engagemang.
//Peter
Rock Mot Cancer Selfie

IMG_2193

IMG_2196

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lev Skratta ÄlskaRock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: