Saknad och tacksamhet…

9 februari, 2015 § Lämna en kommentar

Ja då sitter man här igen och har svårt att sova för tankarna snurrar i skallen. Vi den här tiden förra året så höll jag på att försöka starta upp en ny period i mitt liv efter att ha lämnat storstaden och flyttat ner till Vimmerby. Jag fick åka mycket fram och tillbaka till Solna för att vara så mycket som möjligt med Pappa som kämpade mot sin cancer som han fick besked om en vecka efter att han varit med och flyttat ner mig till Vimmerby. Jag fick kanske inte den start jag hade önskat när jag flyttade hit men så är livet ibland och med en dags marginal så gick min pappa bort två år efter att mamma hade förlorat sin kamp mot cancern och helt plötsligt så hade man inga föräldrar kvar i livet.

Även fast detta är extremt jobbigt att acceptera och bearbeta så känner jag stor tacksamhet för den tid jag fick med mina föräldrar och för de har inspirerat mig att göra det jag vill göra och det jag gör. Min kära storasyster som jag är så tacksam över för att hon hjälpt mig igenom detta och för att hon också inspirerar mig dagligen. Jag får inte träffa henne så mycket som jag vill men numera kan jag följa henne nästan dagligen i vad hon gör i alla fall. Hon har gått från att jobba på café, restauranger och med att sälja damunderkläder till att idag sitta som minister i Sveriges regering, hur kan man inte bli inspirerad och stolt över en sådan syster? Jag rullar själv en annan väg och har valt att jobba med ungdomar och driva denna insamling vid sidan av och även ibland som en mix av de båda. Jag hoppas att även jag inspirerar några till att göra något bra.

Och under denna resa med båda mina föråldras kamp och med arbetet med denna insamling så har jag fått jobba, träffat och haft kontakt med så mycket människor som jag känner tacksamhet för.
Ska försöka nämna en del av dem och jag hoppas jag inte glömmer någon i så fall är detta inte min mening.
Först och främst är jag tacksam för min familj, släkt och närmsta vänner som har stöttat mig igenom allt detta. Alla band och artister som har ställt upp och spelat på alla konserter.
Fadi, Frida, Fredrik och Håkan som har låtit mig köra spelningar på sina ställen och all deras personal som hjälpt till.
De ungdomar både här i Vimmerby och Solna/Sthlm som på egna initiativ har genomfört spelningar på olika ställen.
Många av mina gamla kollegor i Solna och mina nya här i Vimmerby som låter mig kombinera jobb och insamlingsarbete.
Framförallt mina gamla kollegor på Black Sheep som stöttat och hjälpt till en massa både då och nu och som nu också har spelat in en låt tillsammans till samlingsskivan.
Fonzi som tog med mig på Husqvarna Rock & Art som gjorde att iden till samlingsplattan kom till.
Kim, Anna och alla på Boston här i Vimmerby som hjälpt och inspirerat till att göra helt nya saker med Rock Mot Cancer.
Alla de som har donerat, köpt eller hjälpt till med auktionen vi gjorde för att samla in pengar till denna och Fridas insamling.
Alla de band som ställer upp med en varsin låt till kommande samlingsplatta och Dennis Ohlson som har hjälpt mig massor med detta projekt. Beat Butchers som kommer att släppa denna skiva.
Alla ni som skriver eller på andra sätt hört av er och berättat er historia med cancer och bara velat tacka eller snacka av sig, det är ni som gör att man känner att man gör någon nytta.
Peter som ständigt ger stora bidrag, donerar saker eller vill sponsra när han kan, det uppskattas enormt.
Daniel och hans företag som gick in och betalade STIM räkningen.
Daniel Nestor som hjälper mig med massa saker hela tiden. Hampus som gjort en massa affischer åt mig. Christoffer som gjort logos åt mig. Carlis som gjort skivomslagsbild och tatuerat minnesgaddningar på mig.
Och alla andra som på sitt sätt har bidragit på olika sätt.
Tack som fan allihopa för att ni finns, inspirerar, stöttar och gör det ni gör.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Saknad och tacksamhet…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: