Reflektioner….

28 april, 2015 § 1 kommentar

Då har man haft ännu en natt med lite sömn och mycket tankar, inte bara jobbiga tankar utan bara många tankar.
Därför måste jag skriva av mig lite här igen för att rensa ut huvudet lite.

Om en och halv vecka så släpper jag ut en samlingsskiva i Rock Mot Cancers namn och detta kommer att bli det största jag har gjort med detta projekt tror jag. Det ligger så mycket arbeta bakom denna skiva som jag inte folk förstår, tror knappt det gått en dag det senaste halvåret då jag inte har jobbat med denna skiva. Jag har fått en massa hjälp av fantastiska människor under resans gång och utan dem hade detta aldrig blivit av men jag kan utan att skämmas säga att den hade inte blivit av utan mig heller.

Den dagen jag fick alla skivorna från tryckeriet så kände jag mig som ett barn på julafton igen och jag gissar att jag kommer att känna ungefär likadant den 8/5 när vi släpper skivan för försäljning och det anordnas en releasefest samma dag. Tanken att folk kommer att köpa en skiva som man har sett till att den finns är för mig som har en väldigt begränsad musikalisk talang när det gäller att spela eller sjung själv känns overklig.

Med på skivan finns några av ens gamla ungdomsidoler med låtar som är specialskrivna för denna skiva, när man sprang runt på diverse obskyra spelställen i 16-17 års åldern och såg dessa band kunde man inte ens drömma om att man ens skulle få prata med dem och nu finns de med på min skiva…
Med på skivan finns även flertalet talangfulla ungdomar som jag har plockat med eftersom det är ungdomar som jag har valt att jobba för i mitt yrkesliv och har sedan jag startade detta alltid velat ha med ungdomar och gett dem chansen att få vara med. Så den tanken gå jag inte lämna bara för att det skulle göras en skiva.
Sedan är det flertalet nära vänner som är med olika band som är med på denna skiva.

Och jag kan helt ärligt säga att denna skiva är gjord för att jag ska gilla den och det är en sjukt salig blandning på musikstilar och jag hoppas bara att det finns fler som har samma goda musiksmak som mig och köper denna skiva.

Trots all stolthet och glädje som jag känner för denna skiva så är det ändå något som gnager i mitt sinne långt där bak och det är tanken att jag skulle velat dela detta ögonblick med mina föräldrar. Jag hade velat åka hem till dem med en varsin skiva och lyssnat på den tillsammans med dem och tagit en öl med pappa och förklarat historien bakom varje låt och band som är med skivan. De hade inte gillat alla låtar med det hade de aldrig sagt till mig utan de hade gladeligen suttit i varsin fåtölj och lyssnat. De hade garanterat gillat några av låtarna i alla fall.

Men nu kommer jag inte få göra detta men jag hoppas att de har lyssnat på låtarna någon av alla gångerna som jag suttit och lyssnat igenom dem själv för att bestämma låtordning och allt sådant där.

Men jag hoppas jag får dela detta ögonblick med någon av er som läser detta i alla fall och jag hoppas ni som köper denna skiva kommer att uppskatta den lika mycket som jag och at ni kan lyssna på den med era föräldrar eller någon som ni tycker om väldigt mycket.

Jag hoppas vi ses på Underbara Bar i Sthlm den 8/5.

Kram på er och ta hand om varandra..
//Peter

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons

§ Ett svar till Reflektioner….

  • Jonas P skriver:

    Sjukt fint skrivet! Och sjukt bra jobbat, ge ut en egen samlingsskiva! Stort! Jag vet tyvärr inte om jag kan komma den 8e, men även om jag inte gör det kommer jag skicka en tanke till dig och dina föräldrar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Reflektioner….Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: