Fuck den här jävla Cancern!!

5 maj, 2015 § Lämna en kommentar

Jag höll på skriva ett ganska peppande inlägg här om den kommande releasefesten nu på fredag när jag fick ett meddelande om att ännu en vän har har förlorat sin kamp mot cancern så det vara bara att radera allt och börja om.
Jag vet inte vad jag ska skriva längre förutom att jag på riktigt är jävligt trött på det här med Cancer. Det känns som en omöjlig uppgift att klara av att besegra denna skit när man konstant blir påmind av hur Cancern hänsynslös tar bort fantastiska människor hela tiden från denna jord.

Men jag tänker fan inte ge mig utan fortsätta kämpa på mitt sätt och fortsätta hoppas att det finns någon smart jävel där ute som kan komma på ett sätt att utrota denna skitsjukdom från jordens yta.
Jag vet att det jag gör på egen hand inte kommer rädda världen från Cancern men om tillräckligt många bidrar på sitt sätt så kan vi alla fall hjälpa till att forskarna förutsättningarna för att hitta på något bra.

Så min uppmaning till alla är att gör det du känner för att bidra, skänk en slant till valfri insamling på Cacnerfonden.se. Köp ett Fuck Cancer Armband, gör en cancerrelaterad tatuering för att göra andra uppmärksamma, kram om en anhörig eller drabbad eller vad du nu kan komma på för att bidra.

För jag är fan övertygad om att vi alla tillsammans kan göra en skillnad.

Så FUCK Cancer på riktigt och gör en valfri insatts nu direkt på vilket sätt du nu känner passar dig bäst.

Själv ska jag som sagt släppa en skiva och ordna en fest och konsert nu på fredag som jag hoppas att alla kommer till….

RIP Mike

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Fuck den här jävla Cancern!!Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: