Konsert, festival och nytt singelsläpp.

18 augusti, 2015 § Lämna en kommentar

Det var nu väldigt länge sedan jag skrev nått här för att jag har försökt att vara lite ledig och tagit hand om mig själv efter en väldigt intensiv vår med skivsläpp och releaseparty med mera.
Men jag har inte legat på latsidan helt och hållet. Jag har jobbat en del med att sälja skivan vi släppte i våras och vi har smygstartat arbetet med nästa samlingsskiva och börjat fråga lite band och artister.
Vi gjorde även en liten konsert här i Vimmerby och Källängsparken där tre akter spelade och vi sålde lite skivor och merch.
I helgen som var så var jag med och skötte en av scenerna på This Is Hultsfred festivalen och fick boka in lite sköna band på fredagen och även sköta de av festivalen bokade banden på lördagen. Allt detta skedde under Rock Mot Cancers namn och vi fick möjlighet att samla in lite pengar till vår insamling till Cancerfonden. Jag är extremt tacksam till This Is Hultsfred som lät oss vara med på deras väldigt fina festival och jag hoppas att detta är ett samarbete som vi kommer att fortsätta med.
För er som följer insamlingen har kanske märkt att det inte har satts in några pengar på ett tag och det beror på att alla pengar som kommer från skivförsäljningen kommer att sättas in med jämna mellanrum i större klumpsummor och de pengar som har samlats in under de konserter vi har haft håller jag på ett tag för ha en liten buffert för lite framtida investeringar som kommer att generera större summor till insamlingen.

Imorgon onsdag så släpper vi en ny singel digitalt där alla intäkter kommer att gå till Rock Mot Cancers insamling till Cancerfonden. Mer om detta kommer jag skriva om imorgon på denna sida.
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Konsert, festival och nytt singelsläpp.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: