En uppdatering. 

31 januari, 2016 § Lämna en kommentar

Just nu ligger jag lite lågt med arbetet kring Rock Mot Cancer men det sker snart saker igen. 

Den 11 mars kommer det ske ett fett event här i Vimmerby där det förhoppningsvis kommer att samlas in en del pengar. Denna tillställning kommer det mer info om inom kort men är ni närheten bör ni boka in det datumet. 

Det är inte jag som ligger bakom detta event för jag kommer personligen behöva lite tid dör att ta hand om mig själv en stund. Är just nu inne i en liten personlig svacka och behöver lite tid för att hitta tillbaka glädje och energi för att orka med att driva vidare detta projekt. Men jag kommer att komma tillbaka och fortsätta med roliga och spännande projekt kring Rock Mot Cancer, det lovar jag er. 

Så tills nästa gång, ta hand om er och varandra ❤️

//Peter 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande En uppdatering. Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: